راهنمای کامل طراحی وب سایت هنری: از ایده تا اجرا
نوامبر 29, 2023بررسی جامع قیمت خدمات سئو سایت در بازار ایران
نوامبر 29, 2023با سلام و احترام خدمت همگی شما دوستان عزیز. امروز در این پست قصد داریم به یکی از بحثهای حائز اهمیت در دنیای تکنولوژی بپردازیم و آن هم “طراحی وب سایت برای مبتدیان” است. اگر به دنبال راهنمایی مؤثر و جامع برای شروع پروژه طراحی وب سایت خود هستید، در محل مناسبی قرار گرفتید. در این مقاله، با رویکردی گام به گام، ابزارها، مهارتها و تکنیکهای مربوط به طراحی وب سایت را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت تا شما را در آغاز این ماجراجویی هیجان انگیز یاری رسانیم. پس همواره به یاد داشته باشید، هیچ کس از هیچ جا شروع نمیکند و همه ما در نقطهای بودهایم که فقط میخواستیم بدانیم از کجا شروع کنیم. با همراهی ما در این مقاله میخواهیم این مسیر را برای شما آسانتر کنیم. با ما همراه باشید.
نکات مهم در انتخاب سیستم مدیریت محتوا مناسب
هنگام انتخاب سیستم مدیریت محتوا برای وب سایتی که در نظر دارید بسازید، چندین نکته مهم وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. این نکته ها برای یکطراح وب سایت مبتدی می تواند برخی از خطاهایی را که ممکن است در طول فرایند طراحی وب وجود داشته باشد، جلوگیری کند.
- سادگی و قابل فهم بودن: سیستم مدیریت محتوایی که انتخاب می کنید باید بتواند به آسانی توسط شما یا تیم شما استفاده شود. اگر نیاز به یادگیری مهارت های فنی جدید برای استفاده از آن داشته باشید، ممکن است این برای شما چالش برانگیز باشد.
- پشتیبانی از محتوای چند رسانه ای: سیستم مدیریت محتوایی که انتخاب می کنید باید بتواند انواع محتوا را از قبیل متن، تصاویر، فیلم ها، صوت ها و غیره را پشتیبانی کند.
در ادامه، دو نکته دیگر مهم در انتخاب سیستم مدیریت محتوای مناسب را بررسی می کنیم:
- امکان افزایش: امکان افزایش یعنی شما باید بتوانید سایت خود را بازگسترده کنید هرگاه نیاز به آن داشته باشید. بنابراین، سیستم مدیریت محتوایی را انتخاب کنید که قابلیت های افزایشی، از جمله افزودنی های جدید را در اختیار شما قرار دهد.
- امکانات امنیتی: امکانات امنیتی سیستم مدیریت محتوا بسیار مهم است. برخی از این سیستم ها دارای ابزارهای امنیتی پیش فرض هستند که می توانند کمک کنند به حفاظت از سایت شما در برابر حملات و دیگر تهدیدات امنیتی.
اصول و رویکردهای نوین در طراحی ابزارک ها و فرم های کاربری
طراحی ابزارک ها و فرم های کاربری بخش مهمی از طراحی وب سایت است که نقش مهمی در تجربه کاربری به خوبی ایفا می کند. در این بخش، ما به بررسی اصول و رویکرد های نوین در این زمینه خواهیم پرداخت.
یکی از مهم ترین اصول طراحی فرم ها و ابزارک ها، بیان واضح و روشن هدف است. کاربر باید بتواند با نگاه اول بفهمد که هر ابزارک یا فرم چه کاربردی دارد. برای این منظور، باید بر چگونگی نمایش و توصیف کامل و جامع ابزارک و فرم تمرکز کرد. کیفیت و راحتی استفاده دیگر عناصری هستند که باید در نظر گرفت.
- استفاده از زبان ساده و مشهود: از اصطلاحات فنی و گیج کننده خودداری کنید. فرم ها و ابزارک ها باید برای کاربران عادی قابل فهم باشند.
- استفاده از طراحی استرس زدا: اگر کاربر در هنگام استفاده از فرم یا ابزارک خود به مشکل برخورد کند، امکان دارد دیگر از سایت شما استفاده نکند.
- استفاده از عناصر مناسب: عناصر مانند دکمه ها، منوها، فیلد ها و دیگر انتخاب های گرافیکی می توانند کاربر را هدایت کنند.
ابزارک | اصرار در طراحی |
---|---|
فرم ارسال | سادگی و قابل فهم بودن |
سرچ باکس | قرار گرفتن در مکان مناسب |
عضویت خبرنامه | طراحی جذاب و فرم کوتاه |
بدون شک، با داشتن این اصول و رویکردهای نوین در ذهن، شما قادر خواهید بود که فرم ها و ابزارک هایی طراحی کنید که نه تنها زیبا و دلچسب به نظر می رسند، بلکه کاربردی و موثر نیز هستند.
مرورگر پیش فرض، قلب نمای خروجی وب سایت شما
معمولا، مرورگر پیش فرض ابزاری است که ساختار وب سایت شما را به کاربر نشان می دهد. برخی از آن ها می توانند کارایی متفاوتی داشته باشند، اما برخی از خصایص کلیدی برای همه مشترک هستند. برای مثال، تمامی مرورگرها باید قادر به نمایش دادن HTML، نوع استاندارد برای ساختمان داده در اینترنت باشند. اما چگونه می توانید از این اطلاعات برای طراحی وب سایت خود استفاده کنید؟
بیایید نگاهی به چندین نکته ویژه بیندازیم:
- طراحی واکنش گرا: طراحی واکنش گرا از این موضوع اطمینان حاصل می کند که وب سایت شما بر روی هر دستگاهی که از هر اندازه صفحه نمایشی در هر موقعیتی به خوبی نمایش داده می شود.
- تست مرورگر: این تضمین می کند که وب سایت شما در همه مرورگرهای محبوب به درستی کار می کند.
- استفاده از استانداردهای وب: بکارگیری کدهای HTML و سی اس اس پاک و استاندارد باعث می شود وب سایت شما برای تمام مرورگرها قابل فهم باشد.
در این صفحه، به بررسی مرورگر پیش فرض و نقش آن در طراحی وب سایت شما می پردازیم. همچنین به شما نشان می دهیم که چگونه طراحی وب سایتی را ایجاد کنید که به درستی در تمام مرورگر ها نمایش داده می شود.
روند طراحی و آزمایش UX و UI و ارتقاء تجربه کاربری
در ابتدای روند طراحی UI و UX، قدم اول درک نیازها و خواسته های کاربر است. که می تواند از طریق مصاحبه های مستقیم با کاربران، نظر سنجی ها، بررسی تحلیل های وب سایت و یا مشاهده رفتار کاربر در محیط وب سایت انجام شود. پس از جمع آوری اطلاعات و تحلیل آنها، باید
نیازهای واقعی کاربر را تشخیص داد و براساس آن ساختار مناسبی برای وب سایت طراحی کرد.
بعد از این مرحله، توجه به ظاهر وب سایت هم کم اهمیت نیست. باید سعی شود تا طراحی UI جذاب و کاربرپسند داشته باشد. منظور از طراحی کاربرپسند، یک طراحی است که باعث ساده سازی فرآیند استفاده کاربر از وب سایت نماید. این عاملی است که می تواند بر تجربه کاربری سایت تاثیر مستقیم بگذارد.
نکاتی که باید به آنها در این مرحله برای ارتقاء تجربه کاربری توجه کرد:
- ست کردن کلید های مهم در مکان های قابل دسترس
- حفظ یکیبیانی در استفاده کاربر
- صرفه جویی در زمان کاربر با استفاده از طراحی استفاده بهینه
- استفاده از رنگ ها و فونت های مطابق با زمینه و اهداف وب سایت
رعایت این نکات موجب ارتقاء تجربه کاربری و افزایش روزنامه بخوانی وب سایت می شود.
اهمیت و بهینه سازی سئو در طراحی وب سایت
فرایند طراحی وب سایت علاوه بر بخش های ظاهری، نیازمند تامل در بررسی فنون سئو نیز است. چراکه وب سایتی که به نحوه مناسب برای موتورهای جستجوی گوگل طراحی و بهینه سازی شده باشد، بالاترین امکان رسیدن به جمهوریت بالا را دارد. به عبارتی، مهم نیست که چقدر وب سایت شما از نظر ظاهری جذاب و دیدنی باشد، اگر سئو این وب سایت به نحو احسن و مکمل انجام نشده باشد، فرصتی برای نشان دادن خود به بازدیدکنندگان نخواهد داشت.
بهینه سازی سئو شامل عوامل زیر است:
- داشتن متن کلیدی مناسب برای محتوای صفحات
- عنوان صفحاتی که شامل کلمات کلیدی مرتبط باشد
- توضیحات متا مناسب برای کلمات کلیدی
- استفاده از برچسب های تصویر مناسب
- لینک سازی داخلی و خارجی مناسب
علاوه بر این، برخی از ابزارهای کد بندی و فریم ورک های توسعه همچون HTML5 و CSS3 نیز بخشی از این فرایند به حساب می آیند که هر چه به صورت مناسب تری استفاده شوند، نتایج سئو بهتری را به دنبال خواهد داشت. برای مثال، تگ های HTML5 که ساختار وب سایت را مرتب می کنند، به موتور جستجو کمک می کنند تا محتوای وب سایت را بهتر تفسیر کند.
در این مقاله طی یک سفر گام به گام، به بررسی مبحث طراحی وب سایت برای مبتدیان پرداختیم و برخی از تکنیکها و نکات ضروری در این زمینه را بررسی کردیم. امیدواریم این راهنمای جامع بتواند به شما در شروع یا توسعه مهارت های طراحی وب سایت شما کمک کند. همیشه باید به یاد داشت که با تمرین و تکرار، می توان به مهارتی استاد شد. بنابراین، حتی اگر در ابتدا مشکلاتی دارید، دلگیر نشوید و با تمرکین ادامه دهید. به یاد داشته باشید که طراحی وب سایت یک مهارت فنی است که با سرمایه گذاری زمان و تلاش، می تواند منجر به دستاوردهای بزرگی شود. همیشه برای یادگیری و پیشرفت در جستجو باشید.